Links

VDAB De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding zorgt ervoor dat werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden op de arbeidsmarkt.

De VDAB heeft een sociale en economische opdracht:

  • Als sociale taak is het zijn eerste bekommernis werkgever en werkzoekende met elkaar in contact te brengen. De VDAB engageert zich om elke werkzoekende optimaal bij te staan bij het vinden van een passende job. Van inschrijving, tot de eerste werkdag. Voor de werkzoekenden die het wat moeilijker hebben, ontwikkelde de VDAB aangepaste hulpmiddelen die hen vooruithelpen bij hun zoektocht naar een job.
  • Op economisch vlak wil de VDAB een betrouwbare partner zijn voor eenieder die iets met personeelsbeleid te maken heeft. Om die opdracht zo efficiciënt mogelijk uit te voeren, biedt de VDAB een uitgebreid en doeltreffend dienstenpakket aan: arbeidsbemiddeling, training & opleiding en loopbaanbegeleiding.


Website: www.vdab.be
sodexho Sodexo vestigde zich in België in 1971 met de Catering en Diensten. Dankzij de overname van de NV De Maaltijdcheque krijgt ook de activiteit Dienstencheques en Kaarten voet aan wal in België. Beide activiteiten samen zijn goed voor een kleine 4.000 jobs en een zakencijfer van € 300 miljoen. Elke dag komt minstens één Belg op vier rechtstreeks of onrechtstreeks in contact met ons bedrijf. Sodexo speelt dan ook een bijzondere rol in de levenskwaliteit van iedere Belg.

Beide activiteiten dragen de naam 'Sodexo' en bieden diensten aan onder het motto “van elke dag een betere dag maken”. Ze hebben één missie namelijk “de dagelijkse levenskwaliteit verbeteren”.

Website: www.sodexho.be
RVA De RVA, de rijksdienst voor arbeidsvoorziening, zorgt onder meer voor een vervangingsinkomen voor wie tijdelijk werkloos is of tijdskrediet, loopbaanonderbreking of ouderschapsverlof neemt.

Bij de RVA kan je o.a. de nodige formulieren krijgen om een werkloosheidsuitkering, jeugdvakantie, palliatief verlof enzovoort aan te vragen.

Website: www.rva.be


Linkpartners:
Onze Facebook pagina
heusden-zolder.2link.be

KLANT


Meer

VERVANGINGEN


Meer

ADVIES
AAN
HUIS

Meer

HUISHOUDDAME
/
HUISHOUDHEER

Meer

BETROUWBAAR


Meer

OP MAAT


Meer